fredag 27 juli 2012

Klara färdiga gå!


Varför inte ett kul spel, kanske ett kulspel!?

Nu startar OS i London. Invigningscermoni ikväll... Och sedan är det bara sport, bara sport... för att citera Galenskaparna. Undrar vilken gren jag skulle kunna ställa upp i? Kast med liten sked? Längdhopp med gåstav? 4 meter ogräsrensning, ej häckar? Garanterat inte stavhopp i alla fall...
Vilken gren skulle du vilja ta ett OS-guld i?

8 kommentarer:

 1. Läste högt för sambon och han sa att vi alla skulle klara av stavhopp... "hoppa över en stav kan ju inte vara så svårt bara den ligger ner." ;)
  Jag skulle nog kunna tänka mig att delta i bokläsning kanske :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha! Ja då ställer jag också upp i stavhopp! Men bokläsning var inte en dum idé, där skulle jag faktiskt ha en liten chans! :-)

   Radera
 2. Bärplockning kan bli min gren. Just nu är det trädgårdshallon som mognar fram nästan varje dag. Ger en god eftersmak!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mums! Vi har plockat de första jordgubbarna idag! De var såå goda!

   Radera
 3. Eller paj-bakning kanske? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror faktiskt att du skulle ha en chans där!

   Radera
 4. Har just sett dokumentären "medaljens baksida" i SVT-play, och efter den tappar man lite av fascinationen av elitidrotten. Är det verkligen värt det?? Och krasst: vem betalar alla operationer och rehabiliteringar? Men de har väl försäkringar för sånt!? Tacka vet jag en promenad eller cykletur i lagom takt. /stickerskan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt som blir för extremt har ju alltid många nackdelar! Cykelturer utan tidtagning låter väldigt vettigt!

   Radera