torsdag 8 december 2011

Ischoklad...

ska det bli idag. Med Leilas recept förstås... Men varför heter det is-? Någon som vet? Huvudsaken är ju att dom är goda. Gärna med ett litet russin i så man får en överraskning på slutet. För övrigt så har jag nog drabbats av vinterns första förkylning nu. Bra att göra bort den innan jul, eller hur!

2 kommentarer:

  1. Mmmm, ischoklad! Den kan vi inte göra riktigt än, för då är den slut till jul. En absolut favorit är det. Snabbt, lätt och väldigt gott! (russin var en nyhet, men avstår dem gärna)

    SvaraRadera
  2. Trist med förkylning. Kan tipsa på "Esberitox", från hälsokostbutiken, eller apoteket. Det kan tas när man börjar känna förkylningssymtom (så det kanske är lite väl sent nu). Har fungerat de senaste åren, sedan jag fick tipset av en vän.

    För övrigt har solen just gått upp över horisonten (ca 8.30) och det ser ut att bli en solig dag här i söder. Idag ska det absolut bli en solskenspromenad (lär också vara förebyggande mot det mesta), varvat med städning (man har ju ledig dag och får motion och sen blir det så fint när det är klart)! Ha en bra dag och krya på dig!

    SvaraRadera