måndag 26 december 2011

Annandag jul


Så här ser stallet ut hemma hos oss. Alla är på plats utom de vise männen som fortfarande är på väg mot stjärnan. De har bara hunnit till fönsterkarmen i fönstret bredvid...  Lammen vilar vid sin herde och det lilla barnet sover i sin krubba och änglarna sjunger allt vad de kan! Julefrid!

Och så här ser årets pepparkaksbygge ut! Grattis Giggi, du lyckades ju gissa rätt till slut! Big Ben och en dubbeldäckare påminner oss om den trevliga resan till London i april. Njut nu av den sista dagen i julhelgen. Det är ju nu man ska leka med sina julklappar, äta lite choklad och vila ut... och kanske gå på något julkalas hos släkten!

1 kommentar:

  1. Vilken fin peppardegsskapelse det blev!! Till och med de glada turisterna sitter i bussen! Ja, den blir säkert anledning till många samtal under julen och framförallt härliga minnen. Den var lite extra klurig, eftersom den bestod av två olika delar. Tänkte inte på det från början.

    Tack för hjälpen med rimmet till spelet Vagabond. Det ledde rätt på en gång, men uppskattades. Spelet kan rekommenderas (kanske till nästa år!). Lagom pris, "vuxenspel", allmänbildande, tar lagom lång tid, "minnesträning", handlar om känt och okänt, lätt och svårt, i en härlig mix. Ett slutmoment som kan göra att den som leder, helt plötsligt blir sist (som det blev i vårt fall).

    SvaraRadera