fredag 23 december 2011

Dan före DopparedanNu är det raska fötter som krävs...Snart kommer de första julgästerna! Granen är klädd och julkorten har börjat strömma in! Tack alla som fortfarande skickar vanliga fina julkort! Nu måste jag rusa vidare...
Nu är det jul igen & nu är det jul igen & nu är det jul.....

4 kommentarer:

 1. Fin gran och väldigt fin "julig tavla i bakgrunden"!! Här står också granen grön och grann mitt i stugan. Hög, nästan upp till taket, men faktiskt lagom stor i bredd denna gången. Vackra mörkröda (nyköpta) glaskulor från panduro hobby. Så fina som vi hoppades på. Ska köpa fler om de finns kvar efter jul. Stämmer in i tacket för julkort som droppar in!! Det är något alldeles extra ändå. Kan inte ersättas av ett mejl!

  SvaraRadera
 2. Är det för sent att be om hjälp med julklappsrimmen?? Nu får ni väl snart förstärkning i rimsmedjan?!? Sitter här med ett paket till vår egen "globetrotter": ett frågespel som heter "Vagabond", underrubrik "Res kors och tvärs över hela världen som en äkta vagabond". Tänkte att vi kanske också skulle få vara med och spela under julhelgen.

  SvaraRadera
 3. Blir detta för enkelt att lista ut?

  Detta brukar du ju göra
  om det brukar vi få höra.
  Här en billigare variant
  som inte kostar dig en slant.
  Upplevelser får du här ändå
  bara nu att kasta och sedan gå!
  Kajsa

  SvaraRadera
 4. Vi tackar och bugar! Det går väldigt trögt i rimsmedjan här nere i år. Hjärnan känns som knäck just nu. Tar tacksamt emot rimförslaget. Vi får se hur lätt det blir att gissa. Önskar en God Jul med "go mad, mycket mad och mad i rättan tid" som vi säger i Skåne.

  SvaraRadera