lördag 20 augusti 2011

Växthusprojektet 2

Äntligen slutade det att regna! Igår kom det mer än 35 mm. Det dånar som en vårflod i ån och när man går på gräsmattan så låter det klafs-klafs... Nu är alla fönstren målade och projektet går vidare med grunden. Så här såg det ut på förmiddagen när arbetet startade.
Och så här såg det ut på eftermiddagen när arbetaren strejkade och slutade för dagen! Men nu kan man ju faktiskt börja ana hur det kommer att bli... Jag sitter redan i en knarrig korgstol, dricker te och luktar på mina blommor.
Nu får vi hoppas att hösten blir lång och varm så arbetaren hinner färdigställa allt innan snön kommer. Man vill ju gärna hinna ha inflyttningsfest innan det snöar... Den fina skylten kan man köpa här!

3 kommentarer:

  1. Åh, det ser verkligen fint ut! Skulle gärna ha ett växthus att sitta i när hösten kommer, och lukta på en och annan höstblomster!

    SvaraRadera
  2. Vilar "grunden" på några plattor? Blir också sugen på att göra ett växthus. När man ser det på bild, ser det så enkelt ut. Skylten är verkligen pricken över i.

    SvaraRadera
  3. Hej Giggi! Ja, grunden, dvs. träbalkarna, ligger på betongplattor i hörnen. Visst ser det enkelt ut... nästan som i "Äntligen hemma" och liknande program :0)

    SvaraRadera