fredag 16 november 2012

Sallad nu?

Jodå, man kan äta kall sallad även om det är mitt i hösten/vintern... Speciellt när det fortfarande är snöfritt och ganska varmt ute... Vad är det för väder/årstid där DU bor?

3 kommentarer:

 1. Än har inte dagen kommit sig så långt att det går att se något väder. Min horisont går nu bara till te-koppens rand ;)
  Sallad kan man äta hela året! Gott!

  SvaraRadera
 2. Ca +8 grader i Skåne. Mulen dag och disigt. Vädret är skönt för årstiden och lite sallad och persilja kan man fortfarande plocka i trädgårdslandet. Det ser nyttigt ut, men på vintern vill jag gärna ha lite varm mat till lunch.

  SvaraRadera
 3. Huvva...säger jag bara. I Umeå är det urtrist väder i helgen. Var dock nere på stan igår och vännen och jag försökte bl a hitta oss någonstans att fika, men det var fullt i sort sett överallt. Kaffe o macka intogs därför hemma. Av det kan man i a f dra slutsatsen att folk var nere på stan och umgicks runt fikaborden. Mycket bra istället för att vara hemma o deppa.
  I dagarna lämnar en av våra etiopiska vänner Sverige efter väl utförda studier här för att återse sin familj och landet med 13 månader av SOL! Snart är det vår tur att åka dit. Behövs känns det som. Verkligen skönt att >halva november är gjord. Nu är det bara december kvar sen vänder det. SKÖNT!/stickerskan

  SvaraRadera