söndag 26 januari 2014

Gissa! Gissa!

Gissningstävling! Vad tror du att jag fick med posten denna vecka? Så här många frimärken satt på den vadderade påsen som innehållet hade skickats med!

Vackra frimärken, inte sant! Tänk så mycket arbete som läggs ned på våra frimärken. Jag hoppas verkligen att SMS och mejl inte kommer att konkurrera ut den vanliga posten! Säga vad man vill, de är ju snabbare än posten, men de har aldrig dessa vackra frimärken. Det är väl en och annan smiley som försöker se lite kul ut, men vackra... nej!

Så, vad kan det ha varit i paketet? Ledtrådar: en försenad julklapp, jag blev jätteglad, på vissa sätt har jag själv deltagit i produktionen av innehållet utan att veta om det, påsen var i A4-format...

Ja, nu är det bara att börja gissa! Den som gissar rätt kan få hålla i innehållet irl vid något lämpligt tillfälle... ;)

8 kommentarer:

 1. Om jag gissar, så blir det fusk, för jag har redan fått en hint om vad som skulle komma. Hoppas att jag får se julklappen vid tillfälle. Vi fick liknande julklappar i år. Otroligt värdefulla, personliga och något som stiger i värde ju längre tiden går. Då kanske jag bidragit med ytterligare ledtrådar, eller möjligen förvirrat något?!? "Snigelposten" hoppas vi absolut få behålla, även om nätet har stora fördelar.

  SvaraRadera
 2. Men! Så nyfiken jag blir! *funderar hårt* En fotobok? Kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bränns... det bränns...!

   Radera
  2. OOoo .... kan inte komma på det!!! Aaaa!
   Det kommer väl svar så småningom??

   Radera
 3. pris för inskickade fototriss?/stickerskan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nix, men en kul gissning! :)

   Radera
 4. en bok utifrån din blogg kanske/stickerskan

  SvaraRadera