fredag 18 maj 2012

Rabarberpaj

 Rabarber som forslades hem från Skåne...
 skars i bitar och fyllde en pajform...
och lät oss i Norrbotten äta rabarberpaj rekordtidigt! Ute i trädgården är min egen rabarber bara någon decimeter hög, så här lär det dröja innan det blir någon Norrbottenspaj! Men Skånepajen smakade himmelskt! Tack till odlaren! Och Grattis till alla som heter Erik idag!

3 kommentarer:

  1. Smaklig spis! Här har rabarbern gått i blom och jag har inte riktigt hjärta att ta bort blomsterklasarna, fast man ska. Årets gödsling gjorde att rabarbern nu är gigantisk. Den ser ut att ta över hela landet (inkl vinbärsbuskarna). Det kanske får bli rabarberpaj här också i helgen...

    SvaraRadera
  2. Tänkte bara tillägga, att när vår rabarber börjar bli någon decimeter hög, kan vi inte tåla oss längre. Då brukar vi göra den första rabarberpajen. Den allra första är ju den allra godaste!

    SvaraRadera
  3. Tack tack
    n´Erik

    SvaraRadera