tisdag 3 juni 2014

Oh, I can´t keep it in...

I helgen besökte jag en nyöppnad second hand-butik i Öjebyn. Den var jättestor och väldigt fin. Dit ska jag börja skicka de grejer som kan skänkas bort... Skulle ju bara titta, men kom hem med tre fynd!
Tre LP-skivor i mycket gott skick: en dubbel-LP från filmen Grease, Cat Stevens bästa hits och Abba the album! Gissa om det spelades hög musik här på lördagseftermiddagen! Tur att det var kallt ute så att alla dörrar var stängda, annars kanske någon granne skulle ha ringt störningsjouren! ;)
Musik får mig att vilja dansa, skutta och snurra, och vips så har man gjort ett artros-motionspass! Tala om att förena nytta med nöje!

2 kommentarer:

  1. Det betyder alltså att du också fortfarande är ägare till en riktig skivspelare!?! Jag har aldrig ägt någon (gillar inte riktigt när teknikprylar tar för stor plats - datorer borträknade). Har dock det senaste året allvarligt övervägt att köpa en skivspelare. Kan det vara något att satsa på? (förstår egentligen att frågan var lite onödig... ; )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra skivspelare, med bra förstärkare och bra högtalare samt bra LP-skivor slår ut allt annat, från CD-skivor till Spotify i datorn... :)

      Radera